Matematik

Løsning af ligning

18. marts 2021 af htxelevinød - Niveau: B-niveau

2*π*r*h+16*π*r2=600

Nogen der kan isolere h i denne ligning, og vise det step by step?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} 2\cdot \pi \cdot r\cdot h+16\cdot \pi \cdot r^2=600&\textup{subtraher }16\cdot \pi \cdot r^2\\\\ 2\cdot \pi \cdot r\cdot h=600-16\cdot \pi \cdot r^2&\textup{divider med }2\cdot \pi \cdot r\\\\ h=\frac{600-16\cdot \pi \cdot r^2}{2\cdot \pi \cdot r} \end{array}


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.