Matematik

En cirkel har centrumt i punktet

20. marts 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan løser jeg denne opgave?

Vedhæftet fil: 5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& \left ( x-2 \right )^2+(y-3)^2=5^2\\\\ \textbf{b)}\\&& \left ( x-2 \right )^2+(x-3)^2=25\\\\&& x^2-4x+4+x^2-6x+9=25\\\\&& 2x^2-10x-12=0\\\\&& x^2-5x-6=0\\\\&& x=\left\{\begin{matrix} -1\\6 \end{matrix}\right.\\\\& \textup{dvs sk\ae rings}\\& \textup{punkterne:}\\&& (-1,-1)\textup{ og }(6,6) \end{array}


Skriv et svar til: En cirkel har centrumt i punktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.