Matematik

Areal af hjerte

21. marts 2021 af Adam150 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe?

Mit bud er x+ (π * 0,5x2), men ikke sikker


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af StoreNord

Det er heller ikke helt rigtigt. Radius er ½x; og hvad er så radius i anden?


Svar #2
21. marts 2021 af Adam150

Så skal jeg fjerne i anden? jeg er ikke helt med 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2021 af ringstedLC

#2:

\begin{align*} r &=0.5x \\r^2&=(0.5x)^2\\&=0.5^2\cdot x^2\\&=\;?\cdot x^2 \end{align}


Skriv et svar til: Areal af hjerte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.