Matematik

Matematik

21. marts 2021 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

Funktionenf (x) = 200 – 1,62x er en matematisk model, som beskriver sammenhængen mellem antal år efter 1900, x, og fyrets afstand til skrænten, f(x).

Forklar, hvordan du kan se på forskriften, at grafen for f er en ret linje


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af AMelev

Hvordan ser ligningen for en ret linje ud?

Omskriv evt forskriften til f(x) = -1,62x + 200.
Sæt y =f(x).


Svar #2
21. marts 2021 af Lukassssssss

-1,62 *1900 + 200 = -2878

Og så bare sætte en i geogebra og tjek om det er  lineær eller en ret linje?


Svar #3
21. marts 2021 af Lukassssssss

?


Svar #4
21. marts 2021 af Lukassssssss

Hallo plz=


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2021 af AMelev

Ligningen for en ret linje er y = a·x + b
Sammenlign! Se #1


Svar #6
21. marts 2021 af Lukassssssss


Svar #7
21. marts 2021 af Lukassssssss


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. marts 2021 af StoreNord

Når x er i første potens og og ikke under en brøkstreg, er der tale om en ret linje.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.