Matematik

HJÆLP! Matematik problemregning

22. marts 2021 af YoungG - Niveau: 8. klasse

HJÆLP JEG HAR VEDHÆFTET BILLEDET

Vedhæftet fil: unknown.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2021 af mathon


Svar #2
22. marts 2021 af YoungG

#1

Ja kan du hjælpe med opgaverne, det haster.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2021 af Moderatoren

#2

Hvad har du problemer med? Har du læst opgaveteksten og informationerne som der står der? Hvad tænker du at du skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} \textbf{5.1}\\& \textup{Nuka-liter:}&\frac{160\;km}{7\;\frac{km}{L}}&=&22.86\;L\\\\ \textbf{5.2}\\& \textup{K\o rte km f\o r}\\& \textup{reservetank:}&\left (20\;L \right )\cdot \left ( 7\;\frac{km}{L} \right )&=&140\;km \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2021 af Moderatoren

I 5.1 får du informationen, at Nuka skal køre 160 km. Nuka bruger kan køre 7 km på 1 liter bezin. 

Hvad tænker du så, at du skal gøre?


Svar #6
22. marts 2021 af YoungG

#4 Tak


Svar #7
22. marts 2021 af YoungG

#5

Jeg har lavet den men jeg mangler  bare 5.4 og 5.3


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. marts 2021 af Moderatoren

#6

Inden du også får dem serveret, så kan du skrive hvilke problemer, som du har med dem. Hvad har du gjort for at svare på dem? Hvad har du forsøgt? 

Jeg tror, at det hjælper dig meget, meget, meget lidt, at nogen laver dem for dig.


Svar #9
22. marts 2021 af YoungG

#8

Jeg prøver bare at blive færdig med det hurtigt fordi jeg har mange andre ting at lave


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. marts 2021 af Moderatoren

Du kan ikke aflevere det som Mathon laver.

Du bliver jo ikke færdig med det ved at se andres udregninger.

Det er dig selv som skal lave det. Det er jo dine lektier. 


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. marts 2021 af Moderatoren

På Studieportalen kan du få hjælp til at lave dine lektier – men det kræver også en indsats fra dig :)


Svar #12
22. marts 2021 af YoungG

#11

Jeg ved det godt men jeg får jo hjælp jeg lære af hvad de skriver jeg sætter mig ind i opgaven og finder ud af hvordan man laver det. Jeg sender ik bare hvad andre laver


Brugbart svar (0)

Svar #13
22. marts 2021 af Moderatoren

Ok, men for din egen lærings skyld, så tror jeg, at det er bedre, hvis du først sætter dig ind i opgaverne og forsøger at lave dem – og så bagefter spørger om hjælp, hvis du ikke kan finde ud af dem. 

Når du engang skal til eksamen, så kan du jo ikke få hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #14
22. marts 2021 af Quarr

#0

Så blev du nogensinde færdig med 5.3 og 5.4?

For Nuka: Efter 7 km bliver der opbrugt 1 L. 

For Paninnguaq: Efter 9 km bliver der opbrugt 1 L.

Literpris for benzin: 5,40 kr.

y=benzinpris/L

x=antal km

5.4

f(50) - g(50)

Altså forskellen mellem Nuka og Paninnguaq benzinforbrug efter 50 km. 

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #15
26. marts 2021 af Kare0005

Faris:(


Skriv et svar til: HJÆLP! Matematik problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.