Matematik

Opgave sandsynlighedsregning

25. marts 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Jeg har lavet opgave om binomialfordeling, men har lidt svært ved den vedhæftet opgave - alt hjælp er prissat

Svar #1
25. marts 2021 af UCL (Slettet)

.

Brugbart svar (1)

Svar #2
25. marts 2021 af janhaa

p = 120/1000 = 0,12

n = 15


Svar #3
25. marts 2021 af UCL (Slettet)

Janhaa tak! Er der 12 % chance for at en hf - elev for en portion risengrød ? Hvordan er det nu man finder n?

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. marts 2021 af janhaa

#3 Janhaa tak! Er der 12 % chance for at en hf - elev for en portion risengrød ? Hvordan er det nu man finder n?

0,12 = 12 %

=120/1000


Skriv et svar til: Opgave sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.