Matematik

Find A*B matrice

05. april 2021 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej,

Ved i mon om man bare skal gange de to matricer sammen

eller om dterminanten først skal beregnes? 

Har i ngoen forslag ?:)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{llllll}&&A\cdot B= \begin{bmatrix} 1\cdot 1+4\cdot 3 &1\cdot 2+4\cdot 1 \\ 3\cdot 1+0\cdot 3& 3\cdot 2+0\cdot 1 \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 13 & 6\\ 3 & 6 \end{bmatrix} \end{array}


Svar #3
05. april 2021 af Amalie1234324

Men hvorfor tager wolfram den inverse af det sendte resultat? Ved du mon det? :)


Svar #4
06. april 2021 af Amalie1234324

Bare et nysgerrigth sppørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. april 2021 af mathon

Det er et spørgsmål om korrekt indtastning.


Skriv et svar til: Find A*B matrice

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.