Matematik

Matematik eksamen

07. april 2021 af MatSjakal69 - Niveau: B-niveau

Hej alle jer derude på Studieportalen.

Jeg er lige nu igang med mit årsprøve projekt i matematik og jeg står i den situation at jeg ikke kan komme videre med min opgave medmindre at jeg får løst denne opgave (der er vedlagt en fil) 

Jeg håber i kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Opgave 3.b.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2021 af mathon

Beregning af svensk indkomst efter skat:

      \small \begin{array}{llllll} 35\,900<x\leq 490\,700&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30=0.30x-10\,770\\\\&\textup{indt\ae gt efter skat:}& x-(0.30x-10\,770)=0.70x+10\,770\\\\\\ 490\,700<x\leq 689\,300&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30+(x-490\,700)\cdot 0.20=\\&&0.30x-10\,770+0.20x-98\,140=0.50x-108\,910\\\\& \textup{indt\ae gt efter skat:}&x-(0.5x - 108\,910)=0.5x+108\,910\\\\\\ 689\,300<x&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30+(x-490\,700)\cdot 0.20+(x-689\,300)\cdot 0.05=\\&& 0.5x-108\,910+0.05x-34\,465=0.55x-143\,375\\\\& \textup{indt\ae gt efter skat:}&x-(0.55x-143\,375)=0.45x+143\,375\\\\\\ \textbf{opsummeret }\\ \textup{indt\ae gt efter skat:}&s(x)=\left\{\begin{array}{lll} 1x+0 &\textup{for}&0\leq x\leq 35\,900 \\0.7x+10\,770&\textup{for}&35\,900<x\leq 490\,700 \\ 0.5x+108\;910&\textup{for}&490\,700<x\leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375&\textup{for}&689\,300<x \end{array}\right. \end{array}


Svar #2
08. april 2021 af MatSjakal69

Tusind tak for svaret det var virklig en stor hjælp :)


Skriv et svar til: Matematik eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.