Matematik

Bestem den spidse vinkel mellem banekurvens to tangenter i punktet Q

08. april 2021 af gral - Niveau: A-niveau

Jeg kan simpelthen ikke se hvad jeg gør galt i denne opgave.. Jeg skal have et rsultat der hedder 99 grader, men jeg bliver ved med at få 1.735..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2021 af janhaa

hva er oppgave?

specific problem,

and your problem-text?


Svar #2
08. april 2021 af gral

Jeg har lagt opgaven ind ind sim screenshot  ovenfor


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2021 af janhaa

ok, I got:

(0,-6)*(36,6)=6*\sqrt{1332}*\cos(a)\\ \\ \cos(a)=-0,1644\\ \\ \angle a=99,4^o


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2021 af janhaa

by scalar product or dot product


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2021 af janhaa

#4

by scalar product or dot product

remember to use deg and not rad at your calcis


Skriv et svar til: Bestem den spidse vinkel mellem banekurvens to tangenter i punktet Q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.