Matematik

Hvordan skriver man Anja er to år ældre end Benjamin som en funktion

08. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan skriver man Anja er to år ældre end Benjamin som en funktion


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2021 af AMelev

x = Benjamins alder
y = Anjas alder
y = x +2

Var det mon det, du var på jagt efter?


Skriv et svar til: Hvordan skriver man Anja er to år ældre end Benjamin som en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.