Matematik

Hjælp til denne opgave

09. april 2021 af assume - Niveau: A-niveau

har vedhæftet opgaven :) nogen som kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (30).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2021 af mathon

Hvad har du et problem med?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2021 af janhaa

a)

f = g

for x = 3

dvs.

P = (3,3)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2021 af janhaa

b)

tan(v) = 2

v = 63,4o


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2021 af janhaa

c)

f ' = -3x2 + 6x - 1 = 2

x = 1


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. april 2021 af janhaa

c) ang tangent:

f(1) = 7

yt - 7 = 2(x-1)

yt = 2x + 5


Svar #7
09. april 2021 af assume

Hvordan har du udregnet #4?


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. april 2021 af janhaa

#7

Hvordan har du udregnet #4?

v = arctan(2) = 63,4o


Skriv et svar til: Hjælp til denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.