Matematik

Kvadrat omkreds

11. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Omkredsen af et kvadrat er en  funktion af sidelængden .Beskriv sammenhængen på mindst tre forskellige måder


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2021 af janhaa

O(s) = s+s+s+s = 4s

f(s) = 4s

f(x) = 4x


Skriv et svar til: Kvadrat omkreds

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.