Matematik

Bestemt Integral

16. april 2021 af Basil3000 - Niveau: A-niveau

Kunne godt bruge noget hjem med denne her. :)

Bestem tallet k, når  \int_{0}^{k }cos(x)dx = \frac{\sqrt{3}}{2}

for k \epsilon [0;\pi]


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2021 af peter lind

du skal simpelthen finde stamfunktionen til cos(x). Kald den F(x)

Dernæst skal du indsætte grænserne så du får F(k) -F(0)

Til slut skal du sætte dette til ½√3 og løse den fremkomne ligning


Skriv et svar til: Bestemt Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.