Fysik

Partikler

18. april 2021 af Jessica - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan løser jeg denne  opgave?

Vedhæftet fil: Billede3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll}& \Delta m=\frac{\Delta E}{c^2}\\\\& \Delta m=\frac{116.1\cdot 10^6\;eV}{\left (2.99792\cdot 10^8\;\frac{m}{s} \right )^2}=\frac{1.86013\cdot 10^{-11}\;J}{\left (2.99792\cdot 10^8\;\frac{m}{s} \right )^2}=2.06968\cdot 10^{-28}\;kg=0.124639\;u\\\\ \textup{massen af }\pi^0\textup{:}&(1.27687\;u)-\left ( 1.00731\;u \right )-\left (0.124639\;u \right )=0.144921\;u \end{array}


Skriv et svar til: Partikler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.