Matematik

ingen løsning

20. april 2021 af megadoom123 - Niveau: A-niveau

anyone?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af PeterValberg

Af fortegnslinjen fremgår det, at f er aftagende i intervallet ] - ∞ ; 1 ]
og voksende i intervallet ] 1 ; ∞ [  og har en vandret tangent i (1, f(1))
derudover gives oplysningen, at f(1) = 4, dermed er værdimængden
Vm(f) = [ 4 ; ∞ [ hvorfor f(x) = 2 ikke har nogen løsning....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2021 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\ && f(1)=4\textup{ og funktionsminimum}\\\\& \textup{hvorfor }&f(x)=2\quad \textup{ikke er muligt.} \end{array}


Skriv et svar til: ingen løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.