Matematik

Bestem f'(40)

20. april 2021 af orun0009 - Niveau: B-niveau

Jeg har problem med at finde ud hvordan jeg skal bestem f'(40) af formulen:

f(x) = 648 - (122169/(1,179^x + 225))

Håber I kan forstå hvad jeg mener


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2021 af Anders521

#0 Bestem først f ' og dernæst f '(40).


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2021 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llllll}&& f{\, }'(x)=0-\frac{-122169}{\left (1.179^x+225 \right )^2}\cdot 1.179^x\cdot \ln(1.179)\\\\&& f{\, }'(x)=\frac{122169\cdot \ln(1.179)}{\left (1.179^x+225 \right )^2}\cdot 1.179^x \\\\&& f{\, }'(40)=\frac{122169\cdot \ln(1.179)}{\left (1.179^{40}+225 \right )^2}\cdot 1.179^{40} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem f'(40)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.