Matematik

Benyt modellen til at bestemme væksthastigheden

21. april 2021 af Krollo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan skal man lave denne opgave? Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2021 af PeterValberg

Du skal bestemme værdien  f'(15)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2021 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 7 og 8 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2021 af mathon

               \begin{array}{llllll}& \textup{funktionen defineres:}\\&&\textup{Define}&f(x)=\frac{60\,000}{1+5\cdot 0.8187^x}\\\\& \textup{den afledede funktionen }\\& \textup{defineres:}\\&& \textup{Define}&g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\& \textup{v\ae ksthastigheden}\\& \textup{til tiden }x=15\textup{:}\\&& g(15) \end{array}


Skriv et svar til: Benyt modellen til at bestemme væksthastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.