Matematik

Regneudtryk der har den mindste værdi

23. april 2021 af Quarr - Niveau: 9. klasse

Hej,

hvordan regnes: 0-(-8) fra den vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: regneudtryk.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af mathon

                        \small 0-(-8)=0+8=8


Svar #2
23. april 2021 af Quarr

#1

                        \small 0-(-8)=0+8=8

Mange tak, Mathon! Er det ikke, fordi det er en minusparentes, så fortegnet på leddet inde i parentes ændres? 

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. april 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #4
23. april 2021 af Quarr

#3

Mange tak for hjælpen, Peter!!! :-D

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Regneudtryk der har den mindste værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.