Matematik

Opstil differentialligning ud fra Newtons 2 lov for positionen/udslaget s(t) for midten af et punkt.

23. april 2021 af MagnusSandin - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har en opgave hvor jeg skal opstille en differentialligning for et udslag, s(t) ud fra Newtons anden lov

Jeg har fået Fres =Ffjeder og Ms=M/4.

Hilfe?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af janhaa

F=ma=mv' = ms''


Svar #2
23. april 2021 af MagnusSandin

Hvordan opstiller jeg så den partikulærer løsning til differentialligningen med begyndelsesbetingelserne s(t=0)=s0 og vs(t=0)=0, hvor vs er midtpunktet?


Skriv et svar til: Opstil differentialligning ud fra Newtons 2 lov for positionen/udslaget s(t) for midten af et punkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.