Matematik

Matematik eksamen

26. april 2021 af MatSjakal69 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen her på studieportalen

Jeg sidder her med nogle beregninger som jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare 

De ser sådan ud. (fil er vedlagt) 

Er der nogle som ordret kan forklare mig hvordan jeg finder både a og b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2021 af janhaa

foggy


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2021 af PeterValberg

Hvad er det helt præcist, du spørger efter ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
26. april 2021 af MatSjakal69

hvordan jeg forklare a og b til dette hvad det helt konkret er 

A1 og B1=x 

A2 og B2= 0,7x + 10770

A3 og B3= 0,5x + 108910

A4 og B4= 0,45x + 143375


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2021 af PeterValberg

a er hældningskoefficienten (den, der står ved x),
b er konstanten.
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
26. april 2021 af MatSjakal69

Super tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Matematik eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.