Fysik

Fysik eksamens opgave elradiator

07. maj 2021 af acezed12 - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til opgaven som er vedhæftet, jeg skal bruge fjælp til opgave c, d og indledningen.

P.S jeg fik a og b til at være a=345 Watt. b= 2,5 A og 4,5 A

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Elradiator(1).docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. maj 2021 af peter lind

c) Brug P = I*V

d) Brug Ohms lov


Svar #2
07. maj 2021 af acezed12

Okay tak for det


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. maj 2021 af mathon

     \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& \textbf{R}_\mathbf{1}=&\frac{(230\;V)^2}{345\;W}&=&153.333\;\Omega\\\\& \textbf{R}_\mathbf{2}=&\frac{(230\;V)^2}{575\;W}&=&92\;\Omega\\\\& \textbf{R}_\mathbf{3}=&\frac{(230\;V)^2}{1035\;W}&=&51.111\;\Omega \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. maj 2021 af mathon

     \begin{array}{llllll} \textbf{d)}\\& \textbf{Trin}_\mathbf{2}\textup{:}&\frac{1}{R}=\frac{1}{R_1}+\frac{1}{R_2}=\frac{1}{153.333\;\Omega}+\frac{1}{92\;\Omega}=0.017391\;\Omega^{-1}\\\\& &R=\frac{1}{0.017391\;\Omega^{-1}}=57.5\;\Omega \\\\\\\\ & \textbf{Trin}_\mathbf{3}\textup{:}&\frac{1}{R}=\frac{1}{R_1}+\frac{1}{R_2}+\frac{1}{R_3}=\frac{1}{153.333\;\Omega}+\frac{1}{92\;\Omega}+\frac{1}{51.111\;\Omega}=0.036957\;\Omega^{-1}\\\\& &R=\frac{1}{0.036957\;\Omega^{-1}}=27.1\;\Omega \end{array}


Svar #5
08. maj 2021 af acezed12

mange tak skal i have sætter virkelig stor pris på det


Skriv et svar til: Fysik eksamens opgave elradiator

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.