Matematik

Benytte en binomialfordeling

10. maj 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Jeg ved at jeg skal bruge sandsynlighedsfunktionen til denne opgave, men jeg er i tvivl om hvad p i dette tilfælde er?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2021 af PeterValberg

p er sandsynligheden for succes, hvilket må være 1/5 (0,2)
da der til hvert spørgsmål er fem mulige svar, men kun en rigtig

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2021 af AMelev

X = antal rigtige, p = ?P(rigtig) = "1 ud af 5" = 0.2 = 20%, n = 50 
X ~ b(50,20%)

A: P(X = 25)
B: P(X ≥ 25)
C: P(X = 50)
D: P(X = 0)

Middelværdi - se FS side 41 (253).


Skriv et svar til: Benytte en binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.