Matematik

hjælp med opgave

11. maj 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg kan ikke helt komme frem til hvordan jeg skal regne højden af badebassinet ud? 

Kan du hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2021 af jj38

Volumen af badebassinet kan findes ved v=\pi\cdot r^2\cdot h. Isoler nu for h for at finde højden


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. maj 2021 af AMelev

             

Husk 1 dm3 = 1 L, så 1 m3 = 1000 L


Skriv et svar til: hjælp med opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.