Matematik

Matematik eksamens-spørgsmål

13. maj 2021 af xxsara3 - Niveau: B-niveau

Heyyaa:))

Jeg skal til matematik årsprøve, hvor jeg har fået tildelt mine spørgsmål, og jeg kan simpelthen ikke finde hjælp, til de spørgsmål jeg har. 

1. Hvad er sammenhængen mellem forskriften for en eksponentieludvikling og graf?

2. Hvad er sammenhængen mellem forskriften for en potensudvikling og graf?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2021 af oppenede

Grafen er de punkter der opfylder ligningen y=f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2021 af AMelev

Jeg gætter på, at du skal gøre rede for, hvilken betydning konstanterne a og b har for grafen, samt begrænsninger for a, b og x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll}\textup{og m\aa ske}\\&&\textbf{1)}\\&&& y{\, }'=\ln(a)\cdot y&a>0\\\\ &&\textbf{2)}\\&&& y{\, }'=a\cdot \frac{y}{x} \end{array}


Skriv et svar til: Matematik eksamens-spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.