Matematik

fordoblingstid og rente

14. maj 2021 af Ukendtpige - Niveau: C-niveau

Vedhæftede er svar på nogle af delspørgsmålene samt spørgsmålet. Jeg har brug for hjælp til det sidste spørgsmål, altså hvor mange procent vokser befolkningen med i løbet af 15 år?.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2021 af ringstedLC

Det ser lidt mystisk ud,  - kom lige med opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2021 af peter lind

beregn f(x+15)/f(x)  Det bemærkes at x år ud ved beregningen


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2021 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll}&& 1+r_{15}=(1.011)^{15}=1.17833\\\\&& r_{15}= 1.17833-1 \end{array}


Skriv et svar til: fordoblingstid og rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.