Matematik

hjælp om opgave

17. maj 2021 af Silvia810881 - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg har en opgave som kan ikke løse.

Er der nogen der, det kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2021 af mathon

3 måder ud af 36


Svar #2
17. maj 2021 af Silvia810881

F


Svar #3
17. maj 2021 af Silvia810881

Forfor 3 måder ud af 36.

Hviken metod skal vi bruge?

Jeg er ikke helt med :) 

S.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2021 af mathon

At få summen 4:
                                \left \{ 1,3 \right \}\quad \left \{ 2,2 \right \}\quad \left \{ 3,1 \right \}
ud af et udfaldsrum 

                                6\cdot 6=36


Svar #5
17. maj 2021 af Silvia810881

OK. Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2021 af PeterValberg

Sandsynligheden for at summen er 4 må være 12/36 = 1/3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: hjælp om opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.