Fysik

hjælp til denne opgave

25. maj 2021 af SalmaAkmumiin - Niveau: B-niveau

help help 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2021 af mathon


Svar #2
25. maj 2021 af SalmaAkmumiin

kan du hjælpe med opg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{b\o lgeformlen:}& v=\lambda \cdot f=\left ( 0.20\;m \right )\cdot \left ( 2.4\;\frac{1}{s} \right )=0.48\;\frac{m}{s}\\\\\textbf{b)}\\ & \textup{vejforskel:}&\Delta s=\left ( 1.77-1.07 \right )\;m=0.70\;m\\\\& \textup{Der er}&\textup{destruktiv interferens, n\aa r vejforskellen i et b\o lgefrontpunkt}\\&&\textup{er et \textbf{u}lige antal \textbf{halve} b\o lgel\ae ngder}\\\\& \textup{en halv }\lambda =&\frac{1}{2}\cdot \left ( 0.20\;m \right )=0.10\;m\\\\& \textup{vejforskellen}\\& \textup{i antal halve}\\& \textup{b\o gel\ae ngder:}&\frac{0.70\;m}{0.10\;m}=7\textup{ som er \textbf{u}lige, hvorfor der er destruktiv interferens} \\\\&&\textup{i }P. \end{array}


Skriv et svar til: hjælp til denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.