Matematik

Problemregning Matematik

26. maj 2021 af studylifewithme - Niveau: 8. klasse

Hey, har brug for hjælp til opgave 1 Billetter til en klatrepark 1.4, med en forklaring.

file:///Users/besaneljean/Downloads/opgavehaefte-matematik-med-hjaelpemidler-4%20(4).pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2021 af OliverHviid

Det du linker til er en fil på din pc; den kan vi ikke se.


Svar #2
26. maj 2021 af studylifewithme

Prøv den her: 

file:///Users/besaneljean/Downloads/opgavehaefte-matematik-med-hjaelpemidler-4%20(4).pdf


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2021 af Quarr

Man løser følgende ligning mht n:

274n+638=2800

Ved at løse ligningen finder man ud af hvor mange børn der skal med på turen før at det koster lige så meget som prisen på gruppebilletten i intervallet [1;10] Gruppebilletten i det interval koster 2800 kroner.

n=7,89

Jeg runder 7,89 børn op til 8 børn da der kun er hele børn og da 8 overstiger prisen på gruppebilletten.

Rundt op: n = 8

Da der også kan være 9-10 børn med før gruppebilletten ændrer sig så tælles de også med i hvor mange der kan være med.

n= [8;10]

274n+638=4800

n=15,1

Rundt ned: n=15

Så:

n=[16;20]

- - -

Ja

 


Svar #4
26. maj 2021 af studylifewithme

Mange tak, ved ikke hvad jeg skulle gør uden jer!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2021 af Quarr

#3

Man løser følgende ligning mht n:

274n+638=2800

Ved at løse ligningen finder man ud af hvor mange børn der skal med på turen før at det koster lige så meget som prisen på gruppebilletten i intervallet [1;10] Gruppebilletten i det interval koster 2800 kroner.

n=7,89

Jeg runder 7,89 børn op til 8 børn da der kun er hele børn og da 8 overstiger prisen på gruppebilletten.

Rundt op: n = 8

Da der også kan være 9-10 børn med før gruppebilletten ændrer sig så tælles de også med i hvor mange der kan være med.

n= [8;10]

274n+638=4800

n=15,1

Rundt ned: n=15

Så:

n=[16;20]

Mente at prisen på gruppebilletter ændrer sig i takt med at der er flere personer med på turen.

Har ikke lavet hele opgaven for dig, da du mangler t.o.m. 40 børn. Fremgangsmetoden er vist ovenover.

Så lidt! :-)

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Problemregning Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.