Matematik

Problemregning Matematik

26. maj 2021 af studylifewithme - Niveau: 8. klasse

Hey, har brug for hjælp til opgave 4 Ture med ungdomsklubben 4.4.

file:///Users/besaneljean/Downloads/opgavehaefte-matematik-med-hjaelpemidler-4%20(4).pdf

Ved godt hvad man skal, men føler at opgaven er skrevet forkert. 

Her er bilagene til opgaven.

https://drive.google.com/file/d/1IHVfSGMwH9RCgWxEmTkbLXCbsyC5QNLy/view?usp=sharing

Håber der er nogle der kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2021 af AMelev

Vedhæft pdf-filen - dit link til opgaven henviser til din computer, hvor vi (heldigvis for dig) ikke har adgang.

Eller endnu bedre: upload et billede af den aktuelle opgave, hvis den ikke fylder for meget.


Svar #2
26. maj 2021 af studylifewithme

Ok her


Svar #3
26. maj 2021 af studylifewithme

Undskyld har lavet fejl i opsætning.

Her er hvad jeg har brug for hjælp til:

Opg. 5 Rubjerg Knude Fyr 5.3

Her er et billede af opgaven: 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2021 af Quarr

Vokser med en fast procent p.a= Eksponentiel udvikling

Fx renters rente. .

- - -

Ja

 


Svar #5
26. maj 2021 af studylifewithme

Kan du forklar løsning, og alt det. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. maj 2021 af Quarr

#5

Kan du forklar løsning, og alt det. 

Opgaven er vist lavet før her på siden.

- - -

Ja

 


Svar #7
26. maj 2021 af studylifewithme

Ja, har ladt mærk til det, men forstod ikke hvad 1,02 var


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. maj 2021 af Quarr

#7

Ja, har ladt mærk til det, men forstod ikke hvad 1,02 var

Se her: https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/eksponentiel-udvikling

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. maj 2021 af AMelev

Hvis fyret igen skal flyttes, når afstanden til havet er 7m, dvs. når der er ædt 70 m, så er regnestykket:
Nedslidning = 1.62·(1 + 2%)n = 1.62·1.02n, hvor n er antal år efter 2019.

1.62·1.02n = 70. Løs ligningen mht. n.
Kan I løse den type ligninger i 8. klasse? Ellers prøv dig frem fx i Excel eller benyt Geogebra.


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. maj 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: Problemregning Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.