Matematik

matematik

05. juni 2021 af sararavvh - Niveau: 8. klasse

hej, kan i hjælpe mig med denne opgave. Der lægger en fil 

hvad er svaret?

1:1

1:2

1:3

1:4

1:5

tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Udklip mate.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2021 af ringstedLC

\begin{align*} AB:DE=AC:DF &= BC:EF \\ 3:\!12=5:\!20 &= 5:\!20 \\ \cancel{3}^1\cdot 5:\cancel{12}^4\cdot 5 &= 5:\!20 \\ \cancel{5}:\cancel{20}=1:\;? \end{align*}

og endnu engang: Giv dine tråde en sigende (beskrivende) titel. Det er også for din egen skyld.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.