Matematik

matematik

15. juni 2021 af sararavvh - Niveau: 10. klasse

2,001 km = 2001m

1dm3 = 0.001 m3

25 m/s = 90 km/t?

5g/cm3 = __________ kg/dm3

håber i kan hjælpe mig, og ret mine fejl hvis jeg har nogen.

part 2

Hvad er sandsynligheden for at summen af de to terninger enten giver 7 eller 12.

SVAR SKAL ANGIVES I BRØK!

Mit svar: 7/36. De eneste tal som kan give 7 er (6,1), (5,2), (4,3) (3,4) (2,5) (1,6). (Jeg tænker at siden der er 2 af de samme burde de så ikke fjernes siden det er det samme?) så det bliver 4/36? og de eneste der kan give 12 er (6,6).'

part 3

Angiv udfaldsrummet for kast med en 6 sidet terning og en mønt: Svar?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2021 af peter lind

25 m = 1/40 km

1 time = 60 min = 60*60 sek = 3600 sek

5g = 1/200kg    1cm3 = 1/1000 dm3

del 2

Dit svar er korrekt. De 36 er der også beregne efter at der forskel på hvilken terning der har fået hvad

del 3

6*2 sammenlign med at to terninger giver 36


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.