Biologi

forskellige blodtyper

21. juni 2021 af lesko - Niveau: A-niveau

Kan en mor en far og deres datter have 3 uensartede blodtyper?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2021 af Skaljeglavedinelektier

Mener du med forskellige fænotyper? 

Hvis det er det du mener med "uensartede" så ja, fx:

Mor: A0 = fænotype A

Far: B0 = fænotype B 

Datter: 00 = fænotype 0


Skriv et svar til: forskellige blodtyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.