Matematik
Hjælp til Mat B
Hej allesammnen. Hvordan løser man denne opgave? Kan ikke se hvordan man kan aflæse retningsvektoren eller finde et punkt ud fra 3x+8y+15=0
Svar #4
15. juli 2021 af peter lind
Du sætter bare en af koordinaterne til et eller andet.Den værdi sætter du ind i linjens ligning og finder derved den anden koordinat.Du kan eksempeltvis sætte y = 0. sætter du det ind i linjens ligning får du 3x+15=0
Du kan enten finde en retningsvektor som tværvektor til normalvektoren eller du kan finde et andet koordinatsæt som opfylder ligningen og derefter trække de to koordinatsæt fra hinanden. Det giver en retningsvektor
Skriv et svar til: Hjælp til Mat B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

