Matematik

Funktion

24. august 2021 af Annicca (Slettet) - Niveau: 10. klasse
HEJ :

Jeg er i gang med en matemematik afd. som jeg desværre er gået i stå i , grundet en opgave mht. funktioner.

Jeg har vedhæftet et billede.

Nogen der muligvis kunne hjælpe ?

På forhånd TAK.

Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2021 af 1122334456

y = 1/x + 5


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2021 af StoreNord

En såkaldt hyperbel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2021 af ringstedLC

Vælg en passende x-værdi fx x = 1 og indsæt den i ligningerne:

\begin{align*} Y &= \tfrac{1}{5}\cdot 1=\;?:\textup{ligger }(1,?)\textup{ p\aa \;grafen?} \\ Y &= 1^5=\;?:\textup{ligger }(1,?)\textup{ p\aa \;grafen?} \\ Y &= 1^2+5=\;?:\textup{ligger }(1,?)\textup{ p\aa \;grafen?} \\ Y &= \tfrac{1}{1}+5=\;?:\textup{ligger }(1,?)\textup{ p\aa \;grafen?} \\ Y &= 5+1^5=\;?:\textup{ligger }(1,?)\textup{ p\aa \;grafen?} \end{align*}


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.