Matematik

Isoler r i formlen

25. august 2021 af Annicca (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Er der nogen der kan hjælpe med en opgave , hvor man skal isoler r ?

Billede er vedhæftet


Tak på forhånd
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \pi\cdot r^2=A\\\\ r^2=\frac{A}{\pi}\\\\ r=\mp\sqrt{\frac{A}{\pi}}\quad \textup{hvor radius s\ae dvanligvis regnes positiv} \end{array}


Skriv et svar til: Isoler r i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.