Matematik

HJLÆP med matematik

26. august 2021 af hejhejhejjjj - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået følgende opgave og kunne godt bruge lidt hjælp! Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. august 2021 af peter lind

a) n = 50, p= 0.30

b) Brug dit CAS værktøj

c)Her er n=220. Se om P(X>79) < 0,025 Hvid den er det forkastes hypotesen


Skriv et svar til: HJLÆP med matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.