Matematik

Funktioner

06. september 2021 af Quarr - Niveau: 10. klasse

Hej synes det forvirrer mig med de 0'er

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Funktioner.PNG

Brugbart svar (3)

Svar #1
06. september 2021 af SauIGoodman

Du skal da bare tegne dem ind i f.eks. GeoGebra?


Svar #2
06. september 2021 af Quarr

Det ved jeg godt men kan du fortælle mig om de der punktummer. De forvirrer mg videre henne
- - -

Ja

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. september 2021 af MountAthos

Til # 2

Giv y aksen enheden: Millioner ton , og x aksen årstal

Så skal du indtegne de to grafer i samme koordinatsystem

y = .375 x + 11.7

y = 11.7 · 1.025x

y = millioner ton affald

x = antal år efter 2014


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. september 2021 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. september 2021 af ringstedLC

#2: Det er tusindtalsseparatorer. "Tusind" fordi, der altid skal være tre cifre mellem to seperatorer eller mellem en sep. og kommaet:

\begin{align*} 100 &\rightarrow 100 \\ 1000 &\rightarrow 1.000 \\ 100000 & \rightarrow 100.000 \\ 11700000 &\rightarrow 11.700.000 \end{align*}

Vi bruger det for at øge læsbarheden.

Bemærk: I Excel kan normalt indtastede tal indstillles til at blive vist med tusindtalsseparatorer.


Svar #6
06. september 2021 af Quarr

Mange gange tak for jeres hjælp!

#3 Lige et spørgsmål.

Hvordan giver man y-aksen og x-aksen de enheder? :)

De gode!!!

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. september 2021 af MountAthos


Svar #8
06. september 2021 af Quarr

#7

Til # 6

Hvis du bruger GeoGebra

https://www.youtube.com/watch?v=qwLs0AsyC7s&ab_channel=angilifrb


Mange tak skal du have!!!! :)

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.