Matematik

løsning af ligninger ved hjælp af nulreglen

08. september 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa! sidder og laver aflevering, og jeg kan dog ikke finde ud af denne opgave, og den forvirrer mig utrolig meget... håber i vil hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \left.\begin{matrix}e^x-1 &= 0\Rightarrow x=\;? \\ \sqrt{x}-2 &= 0\Rightarrow x=\;?\end{matrix}\right\} \Rightarrow x=\;? \end{align*}


Svar #3
08. september 2021 af SusanneRasussen

Ja, det har jeg lavet, men jeg forstår ikke hvordan man kommer videre derfra..


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2021 af ringstedLC

Så kan den vel ikke "forvirre dig utrolig meget". Og når du har lavet det, er du færdig:

\begin{align*} a\cdot b=0\Rightarrow a=0&\vee b=0 \\ x=\;?&\vee x=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: løsning af ligninger ved hjælp af nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.