Matematik

Matematik stor hjælp til differentialregning!!

17. september 2021 af Marj0117 - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg håber virkelig at i ville kunne hjælpe mig med at forstå de her virkelige sværer opgaver. Jeg har nemlig svært ved at forstå de foreskellige formler man skal bruge osv. 

Men de skal oså laves i Maple og der har jeg ikke helt styr på hvilke funktioner ma skal bruge.. Håber virkelig at i ville hjælpe.


Svar #2
17. september 2021 af Marj0117

...


Svar #3
17. september 2021 af Marj0117

Den her virker


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{Tatoveringer:}\\& X\sim b\left (250,0.125 \right )\\\\& P\left ( X=31 \right )=\binom{250}{31}\cdot 0.125^{31}\cdot \left ( 1-0.125 \right )^{250-31}\\\\& \mu=250\cdot 0.125\\\\& \sigma =\sqrt{250\cdot 0.125\cdot \left ( 1-0.125 \right )} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2021 af mathon

Du mener vist hjælp til løsning af differentialligninger.

Spørg mere specifikt.


Svar #6
17. september 2021 af Marj0117

Ja, jeg skal have hjælp til de givende opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. september 2021 af Moderatoren

#6

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #8
17. september 2021 af Marj0117

Jeg ville bare gerne vide man skal i opgaverne.Og hvordan jeg kan bruge Maple som værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. september 2021 af Moderatoren

Har du mulighed for at tilgå en guide til Maple?


Svar #10
17. september 2021 af Marj0117

Ja self mange tak


Svar #11
17. september 2021 af Marj0117

Jeg har lavet den hvis det er, altså Maple vejledningen 


Brugbart svar (0)

Svar #12
17. september 2021 af Moderatoren

Super :)


Svar #13
17. september 2021 af Marj0117

Men jeg ha bare meget svært ved at forstå opgaverne. Altså hvordan skal jeg regne dem ud?


Brugbart svar (0)

Svar #14
17. september 2021 af Moderatoren

Okay, så skal du spørge mere specifikt, som mathon skriver. 

Start med opgave 1a.


Svar #15
17. september 2021 af Marj0117

Altså de andre opgaver efter den første.


Brugbart svar (0)

Svar #16
17. september 2021 af Moderatoren

Du skal skrive hvad du præcist har problemer med i en opgave. Start med den første opgave, som du har problemer med. 

Gør sådan her, så er det lettere at hjælpe dig:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #17
17. september 2021 af Marj0117

OKay, forstået..

Jeg har lavet opgave 1

opgave 2b: hvordan kan bestemme at M og N er lige store?

opgave 4: hvordan skal jeg opskrive en differientalligning

opgave 5 +6: Jeg har bare brug for hjælp til den hele, jeg forstår ikke opgaven..

opgave 8a: hvordan kan jeg bestemme ud fra den givende graf


Brugbart svar (0)

Svar #18
17. september 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{2b)}\\&& \textup{Define }f(x)=2\cdot 0.5^x\\\\&& \textup{Define }g(x)=4\\\\& \textup{integrationsgr\ae nse:}\\&& \textup{solve}\left ( f(x)=g(x),x \right )=a\\\\& \textup{beregning af }k\textup{:}\\&& \textup{solve}\left ( \int_{a}^{0}\left ( g(x)-f(x) \right )\mathrm{d}x=\int_{0}^{k}f(x) \,\mathrm{d}x,k\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #19
17. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{4a)}\\&\textup{differentialligning:}& \frac{\mathrm{d} M}{\mathrm{d} t}=1.04\cdot M(t) \end{array}


Svar #20
17. september 2021 af Marj0117

I opgave 8, mente jeg hvordan skal jeg bestemme nulpunkterne for f*


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.