Matematik

hurtig hjælp til matematik - trapez

26. september 2021 af kjkl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

opgaven lyder: Hvad er højden af et trapez, hvis arealet er 45, og længden af de to parallelle sider a og b er 7 og 8?.

bar' giv' mig en formel :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2021 af mathon

             \small A_{trapez}=\tfrac{1}{2}\cdot h\cdot (a+b)


Svar #2
26. september 2021 af kjkl (Slettet)

1/2*45*(7+8) 

det er såen jeg skal lig' det op, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2021 af mathon

             \small \small 45=\tfrac{1}{2}\cdot h\cdot (7+8)


Skriv et svar til: hurtig hjælp til matematik - trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.