Matematik

Grafisk løsning

03. oktober 2021 af mariestuart - Niveau: C-niveau

Hej!
Jeg har et spørgsmål angående grafiske løsninger. Er det korrekt at antage, at hvis der står ≤ så skal det være et lukket interval, mens det ved < skal være et åbent interval. Jeg har vedhæftet en opgave. 

På forhånd tak!


Svar #1
03. oktober 2021 af mariestuart

I den nederste opgave mener jeg selvfølgelig 0,2 i stedet for 0,3


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2021 af ringstedLC

#0: Ja:

\begin{align*} a<x<b &\Rightarrow x\in\,]a;b[ \\ a\leq x\leq b &\Rightarrow x\in\,[a;b] \\ a\leq x< b &\Rightarrow x\in\,[a;b[ \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textbf{d.}\\& x\in \left [ -1;0.2 \right ]\quad \vee\quad x\in\left [ 3.7;4.2 \right ] \end{array}


Svar #4
03. oktober 2021 af mariestuart

Tak for hjælpen. Jeg har rettet det nederste svar nu :)


Skriv et svar til: Grafisk løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.