Matematik
Funktioner
06. oktober 2021 af
Emiliehaargaard
-
Niveau: C-niveau
.
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2021-10-06 kl. 21.59.12.png
Svar #1
06. oktober 2021 af Træstammen
a) Bestem tallene a og b
y = 6.2 * (0.878629)^x
b) Bestem halveringskonstanten
log(1/2)/log(a) = 5.35651
c) Hvor stor vil mængden af kul være i 2023 i følge modellen hvis udviklingen fortsætter
Sæt 23 ind på x's plads
6.2*(0.878629)^23 = 0.316169
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
