Matematik

Hjælp til formel og vurdering

07. oktober 2021 af Matematikpigen3 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej SP 

Jeg har brug for hjælp til at afgøre arealet af denne trekant. Har også brug for hjælp til beregning af længden AB. 

Er det muligt at jeg kan finde arealet da jeg ikke har højdens mål?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. oktober 2021 af PeterValberg

Eftersom vinkel C i trekant ABC er 90º, er trekant ABC en retvinklet trekant.
Arealet T bestemmes som:

T_{ABC}=\tfrac12\cdot |AC|\cdot|BC|=\tfrac12\cdot 16\cdot 20=...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. oktober 2021 af Matematikpigen3 (Slettet)

#2

Eftersom vinkel C i trekant ABC er 90º, er trekant ABC en retvinklet trekant.
Arealet T bestemmes som:

T_{ABC}=\tfrac12\cdot |AC|\cdot|BC|=\tfrac12\cdot 16\cdot 20=...

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp til formel og vurdering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.