Matematik

Løs ligningen 𝑓(𝑥)=16

08. oktober 2021 af M73 - Niveau: C-niveau

Løs ligningen ??(??)=16

Kan det passe det giver 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2021 af PeterValberg

Det kommer sandelig an på, hvad forskriften for f er ....

Kan du ikke lige give os forskriften for f ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. oktober 2021 af M73

Den lineære funktion ?? er givet ved ??(??)=????+?? 

Grafen for f går gennem punkterne ?? (1,1) og ?? (4,10) 

a) Bestem a og b 

Jeg har fået a til 3 og b til -2

b) Tegn grafen 

Har jeg gjort. 

c) Løs ligningen ??(??)=16 

Men denne volfer mig lidt prblemer ?


Svar #3
08. oktober 2021 af M73

Der skal stå:

P(1,1) Q(4,10)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2021 af PeterValberg

Så forskriften er:

f(x)=3x-2

og du skal løse:

f(x)=16

altså:

3x-2=16

det giver ikke x = 2 men x = 6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
11. oktober 2021 af M73

Tusind TAK for din hjælp Peter. Opgaven ER lavet og jeg vil bare at du skal vide, jeg er dig taknemmelig for dit svar, igen TAK


Skriv et svar til: Løs ligningen 𝑓(𝑥)=16

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.