Fysik

AKUT!!! Omdrejninger pr min

05. november 2021 af mikkel1232 - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan kan man beregn omdrejningstallet (omdrejninger pr. minut) på en karrusellen efter accelerationen, hvis man kender interimomemt og omega, samt radius?

Hjælp søges hurtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2021 af mathon

Sidder du til eksamen eller terminsprøve?


Svar #2
05. november 2021 af mikkel1232

Nej, Opgave i klassen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2021 af mathon

                 \small \small \begin{array}{lllll}&&\omega =2\pi\cdot f\\\\&& f=\frac{\omega }{2\pi}&\left [ f \right ]=s^{-1} \\\\ \textup{omdrejninger }\\ \textup{pr. minut:}\\&& N=60\cdot \left \{f \right \} \end{array}


Skriv et svar til: AKUT!!! Omdrejninger pr min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.