Matematik

Eksponentiel funktion

08. november 2021 af hej12399 - Niveau: A-niveau

På figuren ses en skitse af graferne for de tre funktioner:
                "f(x) = 3*1.2^x and 3*1.2^x = c"

                 "g(x) = 2*f(x) and 2*f(x) = a"

h(x) = f(x) + 3 and f(x) + 3 = b;
a) Gør for hver af graferne A, B og C, hvilken af funktionerne f, g og h den er graf for.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2021 af janhaa

f(x) er grønn/C


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2021 af janhaa

g(x) er A/rød


Svar #4
08. november 2021 af hej12399

Hvordan gør man rede for det? Kan godt gøre rede for f(x), men de andre


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2021 af mathon

Gør rede for:
                            \small \begin{array}{lllll}&& f(0)=3\\&& g(0)=h(0)=6\\\\&& h(x)\textup{ er en opadg\aa ende, lodret parallelforskydning af }f(x)\\&& g(x)\textup{ er en fordobling af }f(x) \end{array}

                           

                           


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.