Matematik

Hjælp til funktioner

09. november 2021 af sofie828 - Niveau: B-niveau

Hej alle  nogen der kan hjælpe mig med opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2021 af SuneChr


Løs
   y = 3x + 6
m.h.t. x
og vi har den omvendte funktion til f .


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2021 af peter lind

 og sæt y = 3x+6 og isoler x


Svar #4
09. november 2021 af sofie828

Er det her så svaret?


Svar #5
09. november 2021 af sofie828

.


Svar #6
09. november 2021 af sofie828

y=3x+6

-6=3x

-6/3=x

-2=x


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2021 af jl9

hvor bliver y af i 2. linje og derefter?


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2021 af SuneChr

y = 3x + 6
3x = y - 6
x = 1/3y - 2
f -1(y) = 1/3y - 2
I opgaven be'r de om f -1(x) , så du må erstatte y med x i sidste linje.


Skriv et svar til: Hjælp til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.