Matematik

Matematik hjælp - det haster lidt

10. november 2021 af yukihaku (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp til disse opgaver

En familie på to voksne og tre børn på 1 år, 10 år og 15 år besøger randers Regnskov 

1) Familien skal betale.............. kr i entre 

2) Hvor mange gange skal en voksen besøge randers skov, for at det kan betale sig at få et season kort 

Billedet ligger under i filen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2021 af SuneChr

47)  Det kan du læse i tabellen.
48)  160·n ≥ 170
        n er antal besøg.
        Find det mindste n, som gør uligheden sand.


Svar #2
10. november 2021 af yukihaku (Slettet)

er ikke helt sikker på om jeg forstår det helt korrekt men er det så 90? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2021 af SuneChr

47)        
2 voksne á 160 kr       = ....... kr
Barn 1 år                     =      0 kr
Barn 10 år                   =    90 kr
Barn 15 år = Voksen   =  160 kr
I alt                              = ........ kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2021 af StoreNord

47)
100 kr for hver voksen og den 15-årige.
90 kr for den 5-årige.
0 kr for den 1-årige.

Hvor meget er dèt i alt?

48)
 


Skriv et svar til: Matematik hjælp - det haster lidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.