Matematik

En opgave om harmonisk svingning

11. november 2021 af isabella2000 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp omkring disse opgaver og håber der er nogen der kan hjælpe mig.

Mvh Isabella


Svar #1
11. november 2021 af isabella2000

Her er billede


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. november 2021 af mathon

          \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{minimum:}\\&& 7\cdot\left ( -1 \right )+3=-4\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{perioden }\Delta x\textup{:}\\&& \sin(2\cdot \left ( x_o+\Delta x \right )-5)=\sin(\left ( 2x_o-5 \right )+2\cdot \Delta x)\\& \textup{og}\\&& 2\cdot \Delta x=2\pi\\\\&& \Delta x=\pi \end{array}


Svar #4
11. november 2021 af isabella2000

Tusind tak!


Svar #5
11. november 2021 af isabella2000

Så i opgave B er perioden = pi?


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. november 2021 af janhaa

#5

Så i opgave B er perioden = pi?

Yes, period=pi


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. november 2021 af janhaa

Min of f is -4

max of f is 10


Svar #8
11. november 2021 af isabella2000

Thank you so much! Have a nice day


Skriv et svar til: En opgave om harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.