Matematik

Hjælp søges

11. november 2021 af spørgsmål1232 - Niveau: B-niveau

f(x)=2x^3-7x^2-5x+26

beregn den afledede til f. 

beregn hældningen for tangenten når x=3 

beregn hældningen i punkt(3,f(3))
 

øh jeg har brug for hjælp til denne opgave 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2021 af janhaa

f ` (x)=6x^2-14x-5\\ f^,(3)=7


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. november 2021 af janhaa

f ' (3) = 7


Skriv et svar til: Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.